Öğrencilerimizin Startup Weekend Girişimcilik Yarışmasındaki Büyük Başarıları – Yaşar Üniversitesi

Öğrencilerimizin Startup Weekend Girişimcilik Yarışmasındaki Büyük Başarıları

25-27 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenen Startup Weekend girişimcilik yarışmasında öğrencilerimiz “Can YILDIZ (Bilgisayar Mühendisliği ), Emre DANIŞAN (Bilgisayar Mühendisliği), Onat AKDUMAN (Yazılım Mühendisliği), Kamil Şevket DEMİRTAŞ (Yazılım Mühendisliği)” otizmli çocuklar için geliştirdiği fikirle birinci olmuştur.

Ayrıca “Taha Süleyman Kahraman (Yazılım Mühendisliği), Burak Kaymaz (Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans), Gamze Orhon (Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans), Göktuğ Serez (Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans), Mert Kılıç (Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans). İlter Yüksel (Bilgisayar Mühendisi), Çağlar Türkal (Elektrik-Elektronik Mühendisi)” dan oluşan pWn ekibi ise geliştirdikleri fikirle üçüncü olmuştur.

Öğrencilerimizi başarılarından ötürü kutlar, devamını dileriz.

yarisma1