Conference Geek Squad – Yaşar Üniversitesi

Conference Geek Squad

Bölümümüz bünyesinde gerçekleştirilen her türlü bilimsel organizasyonda görev olmak üzere bölüm öğrencilerimiz tarafından “Conference Geek Squad (CCS)” topluluğu Ekim 2011 itibariyle çalışmalarına başlamıştır. CCS topluluğu aşağıdaki organizasyonları gerçekleştirmiştir.

Topluluk bünyesinde aktif olarak görev alan üyeler:

• Tunç Meriç
  • Mert Kılıç
  • Mustafa Mert Dörtkardeşler
  • Baykal Kahveci
  • Tuğçe Yılmaz
  • Gamze Orhon
  • Deniz Çakıroğlu
  • Utku Özbulak
  • Melih Cengiz
  • Onur Çipe
  • Can Canbek
  • Ramazan Deniz Traka
  • Sezen Göksu Arığ
  • Mert Yıldız

Tunç Meriç üyesi olduğu Geed Squad grubunu  şöyle özetliyor:

Bizler okulumuzda fakültemiz vasıtasıyla düzenlenen sempozyum, konferans vb. etkinliklerde organizasyonu okulumuz ve hocalarımız ile birlikte organize eden Yaşar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencileriyiz. Yapılan ulusal ve uluslararası etkinliklerde katılımcıların etkinlik günleri boyunca sorunsuz ve memnun bir şekilde etkinliklere katılmasına yardımcı olduk. Etkinlik süresince prestijli okullardan ve şirketlerden gelen katılımcılar ile bireysel iletişim içerisinde olarak hem okulumuz adına hemde kendimiz adına deneyim paylaşımında bulunduk. Karşılaşılan sorunlarda kısa sürede organize olup sorunların çözümünde kriz yönetimi uygulayarak çözüme en kısa sürede ulaştık. Takım çalışması adına yapılan her planlama , her etkinliğin sonunda bize başarılı bir takım olduğumuzu kanıtladı.