Londra South Bank Üniversitesi Enformatik Bölümü ile Müşterek Yüksek Lisans Eğitimi Çalışması – Yaşar Üniversitesi

Londra South Bank Üniversitesi Enformatik Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Phillip Burrel, ERASMUS kapsamında 08-12 Temmuz 2013 tarihlerinde Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği Bölümlerimizi ziyaret etmiştir. Ziyareti esnasında, Bulanık Mantık ve Suç Analizi konularında iki seminer veren Dr. Burrel ile, her iki üniversitenin bölümleri arasında, İş Zekası alanında Müşterek Yüksek Lisans eğitimi verilebilmesi konusunda da çalışmalar yapılmıştır. 2014 yılı içinde başvurusu planlanan söz konusu Yüksek Lisans eğitimi kapsamında eğitim alacak öğrencilerimiz bir sene müddetle ERASMUS desteği ile Londra South Bank Üniversitesi’nde ders alabilecek ve tez çalışması yapabileceklerdir.

Joint_MSc_LSBUa-03

Joint_MSc_LSBUa-02