Bölümümüze sektörden ilgi artıyor! – Yaşar Üniversitesi

Bölümümüze sektörden ilgi artıyor!

From: Ibrahim Buket [mailto:[email protected]]
Sent: Monday, May 26, 2014 5:09 PM
To: Ahmet Hasan Koltuksuz
Subject: Teşekkür

Ahmet Hocam merhaba,

Bu maili size hem teşekkür etmek hem de önümüzdeki dönem için yeni öğrenci arkadaşlar istemek için yazıyorum. Öğrencilerinizden Göktüğ Serez, Mahmut Koca ve Tolga Kök ile mezuniyetleri sonrasında tam zamanlı çalışma kararı aldık ve bunu kendilerine ilettik. Bu arkadaşlarla tanışmamıza aracılık ettiğiniz için size kendim ve firmam adına çok teşekkür ederim. Önümüzdeki yıl da bu yıl olduğu gibi öğrenci arkadaşlarla part time iş sözleşmesi yaparak çalışmak istiyoruz. Ancak bu sefer bitirme tezlerini de bizimle yapmalarını isteyeceğim. Böylece zaman olarak da bölünmemiş olacaklar. 2 kişilik bir kontenjanımız olacak. Seneye dördüncü sınıf olacak ve bizimle çalışmaya istekli arkadaşlar varsa [email protected] adresine CV lerini yollayabilirler.

Yardımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ederim.

İbrahim Büket
Narbay Proje A.Ş.