III. Genç Beyinler Yeni Fikirler (GBYF) Bitirme Projeleri Ortak Sergisi ve Fikir Yarışması – Yaşar Üniversitesi

GBYF_Logo

III. Genç Beyinler Yeni Fikirler (GBYF) Bitirme Projeleri Ortak Sergisi ve Fikir Yarışması (etkinlik portalına ulaşmak için tıklayınız…), 10 Mayıs 2014 tarihinde Yaşar Üniversitesi Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliği ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Ege Bölgesi’nden 9 üniversitenin Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bölümlerinin son sınıf öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte, birinciliği 112 proje arasından Yaşar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Mert Can Kılıç, “Akıllı Kilit Sistemleri” isimli projesi ile kazandı.