IEEE Dokuz Eylül Üniversitesi Algoritma Yarışması (CODEU) – Yaşar Üniversitesi

IEEE Dokuz Eylül Üniversitesi Algoritma Yarışması (CODEU)

Ege Bölgesi Üniversitelerinin Lisans Öğrencilerinin katılabileceği yarışma ile ilgili  davet aşağıdaki gibidir:

” IEEE Dokuz Eylül Üniversitesi Algoritma Yarışması (CODEU) bu sene ilkini DEPARK ile ortak düzenlediğimiz; birbirinden farklı algoritma sorularından oluşan, Ege Bölgesi Üniversitelerinin Lisans bölümünde okuyan herkesin katılabileceği büyük bir organizasyondur.

24 saat boyunca sizler için hazırladığımız birbirinden ilginç ve güzel sorulara yanıt ararken, hazırladığımız sürpriz fırsatlardan yararlanarak eğlence dolu interaktif bir deneyim kazanma şansını yakalayacaksınız.
Yazılıma meraklı, kendisini geliştirmek ve algoritma becerisini kanıtlamak isteyen herkesi davet ediyoruz.

Katılan herkesin muhteşem zaman geçireceği, aynı zamanda bu zaman diliminde birbiriyle yarışacağı CODEU, 7-8 Mayıs 2021 tarihlerinde online olarak gerçekleşecek!

Kayıt olmak için linktr.ee/ieeedeucs adresini ziyaret edebilirsiniz. ”

Son Kayıt Tarihi: 3 Mayıs 2021